Felinna Incloss



LOTION FELINNA INCLOSS

RM75.00 (Semenanjung Malaysia)
RM85.00 (Sabar & Sarawak)
(not include postage)


Product Details:

1) Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas, ianya dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya)

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil, menyusu atau gastrik.

4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30 juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..(Jd jangan langkah ya, simpan ditempat yang selamat)

Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh try now..jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun bole apply utk percepatkan proses pembakaran lemak! Ichloss sangat selamat dan berkesan!

Inchloss lotion by felinna utk hilangkan lemak2 berlebihan , melembut dan merawat kulit badan agar lebih sihat,flawless,wangi semulajadi dan slim.

KENAPA INCHLOSS BERBEZA DAN SPECIAL DARI PRODUCT LAIN??

* anda TIDAK PERLU DIET untuk kelihatan slim.
* anda MAMPU untuk lose 5kg in a month tanpa diet, kalau diet agak2 20kg turun uolls..
* lotion ni SANGAT WANGI (takde bau serai ka, minyak angin ka, halia ka,NO NO NO) bau mcm pakai perfume ya, bau yg sgt2 comelss...wangiiiiii mcm lotion wangiii tuuuu...bau dia mcm...err mcm INCHLOSS la.hihi
* TIDAK PANASSSSSSSS!!! INCHLOSS sgt mesra pengguna ya,dia rasa berangin n mint2 gittew xde la rasa mcm kena salai.hik
* INCHLOSS xde bahan kimia..INCHLOSS mampu melembutkan kulit anda memudarkan selulit2 or apa2 yg menggerutu di kulit ittew..hik
** all in all,,INCHLOSS sangatttt HEBAT!!!

Sedikit info sebelum penggunaan:

bila nk apply cream tue nanti ambil tali ukur tu lilit n check dulu berapakah inchi lemak anda terkini..haha..then apply lotion..after 1-2 jam x rasa sejuk dah terus lilit lagi sekali..ukur balik..sure hilang setengah atau 1 inch.. dan plus malam2 masa sebelum tidur sangat digalakkan sapu kt perut..bangun pagi besok check masa buang air besar tue boleh nampak lemak2 berlebihan tue keluar tanpa rasa memulas atau pedih perut.